Workshopdag Limburg @ ECI Cultuurfabriek

Zondag 29 november staat geheel in het teken van talentontwikkeling. Iedereen kan meedoen aan een van de drie workshops: Songwriting, Dans en DJ. Ook is er een open podium dat diezelfde dag in de ECI wordt georganiseerd. Hiervoor kun je je momenteel nog steeds opgeven via www.kunstbendelimburg.nl/openpodium15

DJ workshop door FeestDJRuud
Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Niemand minder dan FeestDJRuud komt op zondag 29 november naar de ECI Cultuurfabriek in Roermond om een workshop te geven aan jonge Limburgse DJ’s tussen de 13 en 18 jaar oud.  FeestDJRuud is een man die zijn naam waar maakt. Op welk  podium hij ook staat. Door het hele land laat hij een spoor achter van polonaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberen bootjes, sitdowns en feesthoedjes. Hij laat je meezingen en springen op de hits van vandaag en introduceert hij je alvast aan de helden van de toekomst. Tijdens deze workshop zal hij tips & tricks te laten zien op de DJ-set. Ook zal hij zijn ervaringen delen met de deelnemers. Het wordt een interactieve workshop waar de deelnemers natuurlijk ook vragen mogen stellen.

GEEF JE NU OP VOOR DEZE WORKSHOP

Songwriting workshop door Ingo Jetten
De 25-jarige Ingo is muzikant en songwriter en studeerde in 2014 af aan de Rockacademie in Tilburg. Tegenwoordig geeft hij les op muziekschool ‘de Aanlegplaats’ in Maasbracht, bouwt hij zijn eigen studio (Trashed Attic Audio) en is hij aan de weg aan het timmeren met zijn bands ‘Lesoir’ en ‘Martinus’. Ook tourde hij in 2014/2015 samen met Marco Roelofs door het theaterland met zijn show ‘Ramkoers’. Ingo zal in kleine groepjes tips geven over hoe je jouw zelfgeschreven nummer kunt perfectioneren. Ook als je nog geen idee hebt waarover je wilt schrijven kan het heel handig zijn om samen met Ingo te kijken naar jouw inspiratie.

GEEF JE NU OP VOOR DEZE WORKSHOP

Dans workshop door Brahim Oumou
Op 19-jarige leeftijd begon Brahim met dansen bij Benito Deane. Al snel danste hij mee in het senioren wedstrijdteam, gaf hij zelf les en trainde hij 3 wedstrijdteams in Maastricht. In 2008 heeft hij zijn eigen dansschool ‘Reality’ opgericht in Maastricht. Brahim geeft naast de lessen in zijn eigen dansscholen ook workshops op basisscholen en middelbare scholen door heel Limburg. De grootste passie van Brahim is choreografieën maken. In 2013 deed hij met zijn dansschool mee  aan Holland’s got Talent, waarmee hij tweede werd.

GEEF JE NU OP VOOR DEZE WORKSHOP

29 november 2015

Tijd: 13:00 – 17:00 uur
Waar: ECI Cultuurfabriek