Werkplaats Theater Noord-Brabant

11 NOVEMBER

Tijden: 18:30 – 22:00
Locatie: Het Zuidelijk Toneel

Theatermakers, acteurs, mimers, regisseurs en andere podiumbeesten opgelet! Sta je graag op het toneel maar heb je even geen inspiratie? Heb je een idee voor een monoloog maar weet je niet waar je moet beginnen? Of kun je met jou theatergroep wel wat tips gebruiken?

Kunstbende organiseert samen met Het Zuidelijk Toneel een Werkplaats Theater voor iedereen tussen 13 tot en met 18 jaar. Op vrijdag 11 november zijn we te gast bij Het Zuidelijk Toneel in Tilburg. Je leert in een avond hoe je tot nieuwe ideeën komt en hoe je deze ideeën uitwerkt tot een act!

Je gaat aan de slag met Greg Nottrot. Greg werkt bij Het Zuidelijk Toneel als regisseur van Orde van de Dag Eindhoven en de Ouds& Nieuwsshow. Daarnaast heeft hij zijn eigen gezelschap; Nieuw Utrechts Toneel. Hij is iemand die goed om zich heen kijkt, het nieuws volgt en om vervolgens theater te maken van de dingen die hem opvallen. Dat willen we jou in deze workshop ook leren.

Deelname is gratis. Schrijf in door te mailen naar info@kunstbendebrabant.nl, doe het snel want we hebben een bepekt aantal plekken!

Google Map

Het Zuidelijk Toneel

Ringbaan Oost 8-15
5013 CA Tilburg