Welcome to the Playground @Baggelbeach

Welcome to the Playground @Baggelbeach

Datum: zaterdag 5 mei
Locatie
: Baggelhuizerplas, Assen

Het Bevrijdingsfestival Drenthe, de Rabobank, gemeente Assen, Kunstbende en het ICO Centrum voor Kunst & Cultuur slaan de handen in een tijdens het Bevrijdingsfestival Drenthe aan de Baggelhuizerplas in Assen. Het strand van de Baggelhuizerplas, voor eén dag Baggelbeach, wordt op Bevrijdingsdag een ‘playground’ voor jongeren. Zo is er bijvoorbeeld een silent disco, een escape room, zijn er verschillende optredens en plekken om lekker te relaxen.

‘Welcome to the playground’ Het strand van de Baggelhuizerplas wordt op 5 mei omgetoverd tot ‘Welcome to the playground @Baggelbeach’. De programmering van Baggelbeach richt zich specifiek op jongeren. Er komt een Digital Art Factory escaperoom, een silent disco, optredens van muzikanten en ander creatief talent van Kunstbende en er zijn diverse workshop.

Het evenement is ontstaan uit gezamenlijke wens van alle partners om iets te organiseren voor jongeren wat leuk is én waar ze hun talenten kunnen ontdekken. Een plek waar jongeren geïnspireerd worden.

Ben jij er ook bij?

Google Map

Baggelhuizerplas

Baggelhuizerplas
Baggelhuizen
9405 VD Assen