Voorronde Zuid-Holland

Voorronde Zuid-Holland 25 oktober

En dan is het moment opeens daar; je bent 1 van de 3 acts die binnen jouw categorie geselecteerd is om door te stromen naar de voorronde! Spannend! Tof! Wat kun je verwachten?

De voorronde ziet er dit jaar door corona wat anders uit dan gewoonlijk. Er gaan normaal gesproken van elke categorie (behalve Influencer) 3 acts door naar de voorronde. Tijdens deze voorronde zijn dan alle acts afwisselend achter elkaar te zien. Dit jaar zullen alle categorieën na elkaar optreden, in tijdblokken, in plaats van allemaal door elkaar. Zo zorgen we dat iedereen voldoende afstand kan houden en dat er nooit te veel mensen in het pand aanwezig zijn. De acts worden door een jury beoordeeld op (podium)prestatie, originaliteit en ontwikkeling. De 1e prijswinnaars stromen door naar de landelijke finale die plaatsvindt op het Kunstbende Young Creators Festival.

Voor de categorie Influencer is er geen voorronde. Van alle inzendingen worden er door Kunstbende-ambassadeur Kalvijn 12 acts geselecteerd die meteen doorstromen naar de landelijke finale.

De voorronde vindt plaats op 25 oktober 2020 in Lantarenvenster in Rotterdam.

Locatie
Lantarenvenster
Otto Reuchlinweg 996 (Wilhelminapier)
3072 MD Rotterdam

Tijden
10:00 – 16:00