Voorronde Utrecht

voorronde utrecht op zondag 25 MAART 2018

Datum: zondag 25 maart 
Tijd: 12:30 – 18:00
Locatie
: Stadsschouwburg Utrecht

Op zondag 25 maart is het weer zover: voorronde Kunstbende Utrecht! Tijdens de voorronde zullen jonge Utrechtse talenten het podium beklimmen! Zij treden op in de categorieën: Muziek, Dans, Theater, Fashion, DJ, Film, Taal en Expo. De artiesten tussen de 13 en 19 jaar, hebben alle acts zelf bedacht, zelf gemaakt en uiteraard zullen ze de acts zelf uitvoeren!

Per categorie bepaalt een professionele jury wie er met de felbegeerde ‘Spotlights” naar huis gaan. En natuurlijk zijn lege handen niet aan de orde. Alle winnaars ontvangen een vette prijzentas, met daarin vrijkaartjes, workshops, een coachingstraject op maat en nog veel meer!

Alle eerste prijswinnaars gaan door naar de Landelijke Finale van Kunstbende. Hier nemen de winnaars van alle regio’s het tegen elkaar op. Met als inzet de Landelijke titel, te gekke prijzen, eeuwige roem en een optreden op een groot podium!

Over Stadsschouwburg Utrecht
Als toonaangevend theater voor Midden-Nederland programmeert Stadsschouwburg Utrecht ieder jaar ruim 500 voorstellingen die meer dan 200.000 bezoekers trekken.

Daarmee is Stadsschouwburg Utrecht het grootste theaterpodium in Utrecht en omstreken. De schouwburg biedt een kwalitatief sterk programma dat zich kenmerkt door noodzaak, actualiteit, passie, schoonheid, humor, herkenning en engagement. Alle theatergenres komen daarbij aan bod, met een belangrijk accent op toneel, jeugdtheater en cabaret.

Google Map

Stadsschouwburg Utrecht

Lucasbolwerk 24
3512 EJ
Utrecht