Voorronde Overijssel

25 MAART 2017

Locatie: Poppodium Hedon Zwolle
Tijden:  12:00 – 21:00

Tijdens de voorronde van Overijssel van de 27ste editie van Kunstbende , zullen jonge Overijsselse talenten het Hedon podium beklimmen!
Zij treden op in de categorieën: Muziek, Dans, Theater, Fashion, DJ, Film, Taal en Expo. De artiesten tussen de 13 en 19 jaar, hebben alle acts zelf bedacht, zelf gemaakt en uiteraard zullen ze de acts zelf uitvoeren!

Per categorie bepaalt een professionele jury wie er met de felbegeerde ‘Spotlights” naar huis gaan. En natuurlijk zijn lege handen niet aan de orde.
Alle winnaars ontvangen een vette prijzentas, met daarin vrijkaartjes, workshops, een coachingstraject op maat en nog veel meer!

Alle eerste prijswinnaars gaan door naar de Landelijke Finale van Kunstbende. Hier nemen de winnaars van alle regio’s het tegen elkaar op. Met als inzet de Landelijke titel, te gekke prijzen, eeuwige roem en een optreden op een groot podium!

Poppodium Hedon
Bij Hedon kun je wekelijks terecht voor concerten van de meest uiteenlopende muziekgenres variërend van lompe Deathmetal, intieme Singer/Songwriter naar klappende hiphop of van vrolijke ‘niets-aan-de-hand’ jazz tot dampende electropop en alles wat daar tussen zit. Ook als liefhebber van Danceparty’s kom je in Hedon volop aan je trekken. Van dikke dubstep via brute breakcore en snoeiharde techno tot en met de meest chille housetracks. Sta jij straks op het podium van de Grote Zaal waar voor jou Chef’s Special, Waylon, Di-rect en Will and the people hebben opgetreden?

Google Map

Poppodium Hedon, Zwolle

Burg Drijbersingel 7
8021 DA  Zwolle