Voorronde Flevoland #2

Vind jij het leuk om te dansen, plaatjes te draaien, een kunstwerk te maken, kleding te ontwerpen, te filmen, muziek te maken, te schrijven of toneel te maken en spelen? En wil je kansmaken op mooie prijzen en persoonlijke coaching? SCHRIJF JE DAN NU IN!

Nadat je je hebt aangemeld kom je in contact met Floortje of Mae. Zij helpen jou om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de voorronde. Kun je een extra steuntje in de rug gebruiken of wil je nieuwe inspiratie opdoen? Kijk dan in onze agenda, want jij mag gratis meedoen aan workshops, gegeven door inspirerende professionals, die jou helpen om je talent verder te ontwikkelen. Iedereen van 13 t/m 18 jaar mogen aan deze workshops meedoen.

Op zondag 13 september 2020 kun je jouw act, modeshow, film of kunstwerk tijdens de voorronde van Kunstbende Flevoland laten zien! Of moedig aanstormende talenten aan terwijl zij hun eerste stappen op het podium zetten en ontdek deze verborgen parels uit de polder. Een professionele jury bepaalt welke talenten doorgaan naar de landelijke finale tijdens het Kunstbende Young Creators Festival. Deze feestelijke dag wil je niet missen!

Heb je nog vragen? Mail naar flevoland@kunstbende.nl of stuur een appje naar 06-47311873.

Datum
Zondag 13 september

Tijden
14:30 tot 20:30

Locatie
Corrosia Theater, Expo & Film
Markt 43
1354 AP Almere Haven
Routebeschrijving