Selectieronde & Workshops - Expo, Fashion, Film en Taal - Zuid-Holland

24 maart 2019

Wat: Selectieronde & Workshops
Categorieën
: Expo, Fashion, Film en Taal
Locatie: WORM, Rotterdam
Tijden:  Tijden voor deelnemers: 11.00 – 17.00 uur workshops

Selectieronde, ook toegankelijk voor publiek: 18.30 deur open – 22.15 uur.

Voor tickets klik hier!

Selectieronde
Wanneer je je inschrijft, mag je je werk of act presenteren tijdens de Selectieronde van jouw categorie. De data voor de Selectierondes zijn nog onder voorbehoud, maar zet de volgende momenten alvast in je agenda:

  • Zondag 10 maart @ PAARD in Den Haag: Selectieronde Muziek & DJ
  • Zondag 17 maart @ Maaspodium in Rotterdam: Selectieronde Theater & Dans
  • Zondag 24 maart @ WORM in Rotterdam: Selectieronde Expo, Fashion, Film en Taal

Voorafgaand aan de Selectieronde zijn er nog één of meerdere workshops in jouw categorie. Dit vindt op de dag van de Selectieronde plaats, en dus op dezelfde locatie. De Selectieronde is dus een hele gezellige en leuke dag waarbij je professionals ontmoet die je verder op weg helpen, je ontmoet de andere makers en dan aan het eind van de dag is het jouw moment om te schitteren. Per categorie is er een jury met drie juryleden. Zij kiezen gezamenlijk de drie meest originele acts die door mogen naar de Voorronde. Dit hoor je aan het eind van de avond!

Voorronde
Aangezien er maar drie acts per categorie doorgaan naar de Voorronde, is dit het Zuid-Hollandse Kunstbende winnaarsfestival. De drie overgebleven acts per categorie, krijgen op zondag 30 maart een Coachingsdag aangeboden waarin ze worden klaargestoomd voor de Voorronde. Tijdens de Voorronde kiest de jury per categorie een 1e, 2e en 3e prijswinnaar. De 1e prijswinnaars stromen door naar de landelijke finale.