Selectieronde Muziek & DJ Limburg #1

selectieronde Muziek & DJ limburg op zondag 4 MAART 2018

Datum: 4 maart 2018
Tijden:
13:00 – 18:00 uur
Locatie: ECI Cultuurfabriek in Roermond

Net zoals voorgaande jaren gaan de aanmeldingen voor Kunstbende 2018 hard! Zo hard, dat Kunstbende Limburg heeft besloten twee selectierondes te houden voor de categorieën Muziek en DJ. Deze selectierondes zijn verspreid door heel Limburg. Op zondag 4 maart organiseert Kunstbende Limburg de eerste selectieronde voor de categorieën Muziek en DJ in ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Voor deze selectierondes zijn er per categorie drie speciale juryleden, die enkel de selectierondes zullen jureren. In de categorie Muziek worden per avond 4 Muziek acts uitgezocht die rechtstreeks doorgaan naar de Limburgse voorronde op zondag 25 maart 2018 Schouwburg in De Domijnen in Sittard. De afvallers van de selectierondes in de categorie Muziek maken nog kans op een wildcard. In totaal zullen er 2 wildcards worden uitgereikt. Deze acts worden maandag 12 maart 2018 bekend gemaakt. In totaal gaan er dus 10 Muziek acts door naar de Limburgse voorronde.

In de categorie DJ worden er per selectieronde 4 DJ acts uitgezocht die doorgaan naar de Limburgse voorronde op zondag 25 maart 2018. Daarnaast zijn er voor de afvallers van de selectierondes in de categorie DJ nog 3 wildcards te winnen. Ook deze wildcards worden op maandag 12 maart 2018 bekend gemaakt. In totaal gaan er dus 11 DJ acts door naar de Limburgse voorronde.

Wil je nog graag meedoen? Dat kan!
Aanmelden kan via www.kunstbende.nl

 

Check ook de andere evenementen
11 maart -> Selectieronde Muziek & DJ #2
25 maart -> Voorronde Limburg

Google Map

ECI Cultuurfabriek

ECI Cultuurfabriek
6041 MA Roermond
Limburg