Selectieronde muziek en DJ Limburg #2

17 FEBRUARI 2017

Tijden: 19:00 – 23:30
Locatie: Poppodium Volt

Net zoals voorgaande jaren gaan de aanmeldingen voor Kunstbende 2017 hard! Zo hard, dat Kunstbende Limburg heeft besloten drie selectierondes te houden voor de categorieën Muziek en DJ. Deze selectierondes zijn verspreid door heel Limburg. Op vrijdag 17 februari organiseert Kunstbende Limburg de tweede selectieronde voor de categorieën Muziek en DJ in Poppodium Volt.

Voor deze selectierondes zijn er per categorie drie speciale juryleden, die enkel de selectierondes zullen jureren. In de categorie Muziek worden per avond 2 Muziek acts uitgezocht die rechtstreeks doorgaan naar de Limburgse voorronde op zondag 19 maart 2017 in de Schouwburg in Sittard. De afvallers van alle drie de selectierondes in de categorie Muziek maken nog kans op een wildcard. In totaal zullen er 4 wildcards worden uitgereikt. Deze acts worden maandag 20 februari 2017 bekend gemaakt. In totaal gaan er dus 10 Muziek acts door naar de Limburgse voorronde.

In de categorie DJ worden er per selectieronde 2 DJ acts uitgezocht die doorgaan naar de Limburgse voorronde op zondag 19 maart 2017. Daarnaast zijn er voor de afvallers van alle selectierondes in de categorie DJ nog 3 wildcards te winnen. Ook deze wildcards worden op maandag 20 februari 2017 bekend gemaakt. In totaal gaan er dus 9 DJ acts door naar de Limburgse voorronde.

Google Map

Poppodium Volt

Odasingel 88,
6131 GZ Sittard