Selectieronde Muziek #1 @ Utrecht

Ben jij een geboren muzikant en wil je jouw eigen nummers laten horen? Meld je dan aan voor Kunstbende! Gezien het grote aantal aanmeldingen organiseren wij twee voorselectierondes voor de categorie muziek. Tijdens de voorselectieronde kiest een professionele jury de beste 6 tot 8 acts welke een plek op de voorronde winnen. Daarnaast geeft de jury alle deelnemers feedback. Klik hier om je aan te melden voor de voorronde van Kunstbende Utrecht.

De jury
Benieuwd naar de juryleden? Dit zijn ze:

Deux Mille: Mees, Fenne en Elaine hebben elkaar leren kennen op het conservatorium. Ze maken jazz nummers met zang als instrument in de hoofdrol. Vorig jaar werden zij eerste binnen de categorie muziek tijdens de Utrechtse voorronde en dit jaar vertegenwoordigt dit drietal een stem binnen de muziek jury.

ISMENA: Toby en Ismena zullen samen een stem vertegenwoordigen vanuit de dark folk band Ismena waarin Ismena zingt en toby drumt. Beide studeren aan de Nederlandse Pop Academie. Onlangs heeft de band hun EP “heaven” gereleased.

SiNNiWAVi: Ook wel Sinclair, is een opkomende rapper uit Nieuwegein. Momenteel rond hij zijn opleiding aan de Herman Brood Academy af en timmert hij hard aan de weg om zijn melodieuze sound aan het licht te brengen.

Datum
Woensdag 11 maart

Tijden
19:00 tot 22:30

Locatie
Poppodium de Helling
Helling 7
3523 CB Utrecht