New People @ Mysteryland

Wanneer je durft te kiezen voor de moeilijke weg en daar ook nog in uitblinkt, dan overtuigt het van heel veel lef en muzikaal talent. New People omarmt de techniek en kent z’n klassiekers.

Juryrapport2015

New People

Old skool meets (new) technology. Dat is waar je qua tunes en sound op kan rekenen. Thijme Ebskamp, oftwel New People, is een selfmade man want hij priegelt, experimenteert en vervormt alles op zijn eigen manier. Vernieuwde, innovatieve elektronische muziek, het liefst ondersteund met visuele producties, daar gaat hij lekker op. Momenteel reist Thijme rond in (Zuid)-Amerika maar hij zorgt natuurlijk dat hij op tijd terug is. In de toekomst is het hoogste doel niet per se volle zalen, eerder een volle sound. Daar houden we hem aan want dan komt een volle stage op Mysteryland ook gewoon goed!

Ik sta gewoon op Mysteryland. Echt een dikke gig, ik kijk er nu al naar uit!

Thijme Ebskamp2015

Coaching

In de afgelopen periode is Thijme door een flink aantal mensen begeleid om zich klaar te maken voor zijn set tijdens Mysteryland. Zo ging hij met Christopher Coe de Beatport Studio in om te werken aan een nieuwe track, volgde hij een cursus DJ Performance & Industry waar hij les kreeg van o.a. Victor Coral en had hij een gesprek bij Headliner Entertainment.

Over Mysteryland

Op 27 en 28 augustus vindt Mysteryland plaats; hét langst lopende dance festival ter wereld. Sinds 1993 speelt Mysteryland een sleutelrol als pionier van de dance-festivals in Europa en Amerika. Sinds vorig jaar mag je als bezoeker zelfs twee dagen genieten van het leukste feestje ter wereld er is nu zelfs een heuse camping. Geniet van talloze DJ’s op de Mainstage of in areas zoals die van Q-dance, Spinnin’ Sessions of Elrow. Of gaan we jou op het Vieze Poezendek tegenkomen? Welke DJ’s Mysteryland dit jaar aandoen vind je op de website van Mysteryland. Let wel op: je moet 18 zijn om een kaartje te kopen.

Winnaar
Onze eigen Thijme Ebskamp gaat openen op de Holyground camping en staat daarmee tussen bekende DJ’s als Martin Garrix, Diplo, Afrojack en Robin Schulz. Dus kom niet alleen voor die grote namen, maar give it up voor Kunstbende’s beste DJ: New People.

New People @ Kunstbende Finale 2015

Mysteryland 2016

Wanneer: 27 augustus 2016
Locatie: Haarlemmermeer, Amsterdam
Tijden: nog onbekend
Entree: €149,50 (2 dagen inclusief camping)
Meer info: www.mysteryland.nl