MovieZone Talent Day

EYE rolt de rode loper uit voor jong filmtalent tijdens de vierde editie van de jaarlijkse MovieZone Talent Day op zaterdag 17 december. Het evenement is dé ontmoetingsplaats voor jonge makers en filmfans. Naast een divers programma vol inspirerende workshops en masterclasses is de MovieZone Talent Day ook de uitgelezen kans voor jongeren om feedback van filmprofessionals te krijgen op hun eigen ingezonden scenario of film. Hoofdgast is dit jaar regisseur Tim Oliehoek (Vet hard, Chez Nous, Wiplala)

Op deze dag krijg je de kans om jouw eigen film of scenario te vertonen en te bespreken met filmprofessionals, zodat je met de persoonlijke feedback verder aan de slag kan met bijvoorbeeld je toelatingsfilm voor een vervolgopleiding. De MovieZone Talent Day is voor élke filmliefhebber. Je hoeft zelf geen films te maken om mee te doen: ook als je graag films kijkt of overweegt een filmopleiding te volgen ben je welkom.

Kaarten voor de MovieZone Talent Day 2016 zijn verkrijgbaar via de website van EYE.

Tickets kosten € 12,50 online en € 13,00 aan de kassa, met CJP-pas €11,00 aan kassa en €10,50 online. Films en scenario’s kunnen ingestuurd worden via het aanmeldingsformulier op de website van MovieZone.

Voor meer informatie klik hier

De MovieZone Talent Day is een initiatief van EYE en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Filmacademie, Kunstbende en IDFA. Fonds 21 is hoofdbegunstiger van MovieZone.

Google Map

EYE Filmmuseum Amsterdam

IJpromenade 1,
1031 KT Amsterdam