Met Kunstbende naar de Muzikantendag On Tour - Breda

Ben je van plan om mee te doen met Kunstbende in de categorie Muziek maar ben je nog op zoek naar inspiratie? Zoek je nog bandleden of wil je je demo voorleggen aan een professional? Dan is de Muzikantendag On Tour iets voor jou! In één dag leer je wat je moet doen om je carrière naar een hoger plan te tillen. Er zijn panels, workshops en heel veel mogelijkheden om te netwerken met en je muziek te laten horen aan belangrijke spelers uit de industrie.

Zaterdag 7 november: Mezz, Breda

Een greep uit het programma: 
– Falco Benz: Hoe je als dj-producer écht live kunt gaan – digitaal én analoog (gepresenteerd door Interface)
– Torre Florim (De Staat) over inspiratie, het ontstaan van liedjes en het leven als muzikant en producer
– Buffi Duberman, taalcoach van de sterren met de workshop Rock Your English
– Geld verdienen met je muziek: welke verschillende inkomstenbronnen zijn er? |
– Hoe kom ik op de radio? Muzieksamenstellers van de grote landelijke zenders vertellen welke muziek ze wel en niet draaien

In het Demospreekuur kun je je muziek laten horen aan bijvoorbeeld platenlabels, journalisten, boekers, managers en programmeurs. Zo zijn er vertegenwoordigers van onder meer 3FM, Radio 2, 3voor12, Warner Music, Agents After All, Universal Music en ADE Beats. In het Promospreekuur zitten vertegenwoordigers van OOR, Herman Brood Academie, Piece of the Puzzle en Velser Herrie klaar voor vragen over de promotie van je act. Afsluitend wordt in het Demopanel een selectie van ingeleverde demo’s besproken door vier experts.

Aanmelden
Als (aankomend) Kunstbende deelnemer mag jij gratis op de gastenlijst! Hoe cool! Aanmelden kan door te mailen naar ontwikkeling@kunstbende.nl. LET OP! Je ontvangt dan een link naar de gastenlijst. Je aanmelding is rond als je op deze link hebt gedrukt en hier je gegevens hebt ingevuld.

De Muzikantendag wordt georganiseerd door Stichting Grap.

Info

Datum: Zaterdag 7 november 2015
Tijd: 11.00 – 18.00 uur
Locatie: Mezz, Keizerstraat 101, Breda
Kosten: Gratis, op gastenlijst via KUNSTBENDE.