Met Kunstbende naar de MovieZone Talent Day

Ben je van plan om mee te doen met Kunstbende in de categorie Film maar ben je nog op zoek naar inspiratie? Zoek je nog film-matties om je film mee te draaien of wil je je scenario eerst aan een professional voorleggen? Dan is de MovieZone Talent Day iets voor jou!

Maandag 21 december klinkt nog ver weg, maar kalk het vast in je agenda, want de derde MovieZone Talent Day komt er weer aan. Of nog beter: koop nu alvast tickets voor deze inspirerende dag boordevol filmische workshops en masterclasses, want vorige keren was hij strak uitverkocht.

De MovieZone Talent Day is jouw kans om in contact te komen met filmprofessionals én met geestverwanten & leeftijdsgenoten (van 14 t/m 26) die net zo gek zijn van film als jij! Je krijgt workshops en lezingen van ervaren regisseurs, acteurs en scenaristen en je krijgt de mogelijkheid je werk te tonen in de Arena van EYE!

Op de derde editie, op maandag 21 december 2015, staan er in ieder geval workshops op het menu over scenario schrijven, virtual reality en animatie. Ook leer je op deze dag meer over filmmuziek en visual effects. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je eigen werk te bespreken in een-op-een-meetings met de Nederlandse Filmacademie.

De MovieZone Talent Day is voor élke filmliefhebber. Je hoeft dus niet al zelf films te maken om mee te doen: ook als je gewoon dol bent op filmkijken, of overweegt een filmopleiding te gaan volgen is het een niet-te-missen evenement!

Kaarten kopen
Koop hier alvast je ticket (€12,50/10 met CJP-korting) en vergeet niet dit inschrijfformulier in te vullen.

De MovieZone Talent Day wordt georganiseerd door o.a. EYE Film. Kunstbende is bij deze dag aanwezig als partner.

MovieZone Talent Day

Datum: Maandag 21 december
Tijd: 9.00u t/m 17.30u
Locatie: EYE, IJpromenade 1, Amsterdam
Kosten: €12,50 of €10,- met CJP