Masterclasses Dans, Expo en Muziek @ Fontys Hogeschool voor de Kunsten

Speciaal voor de winnaars en iedereen die geïnteresseerd is heeft Fontys Hogeschool voor de Kunsten een tweedelige masterclass georganiseerd voor de categorieën Dans, Expo en Muziek.

Deze avond vinden de eerste masterclasses uit deze serie plaats.

Dans
Schud je ledematen los met Elaine Gadet! In 2017 studeerde zij af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten als moderne danser. Naast danseres is Eliane ook werkzaam als dansdocent waar zij in veel verschillende moderne stijlen lesgeeft. Eliane heeft gewerkt met verschillende choreografen zoals Koen de Preter, Gabriella Maiorino, Cecilia Moisio en Jens van Daele. In deze masterclass combineert Eliane techniek met flow en focust ze op floorwork. Scherpe en krachtige maar daarnaast ook grote vloeiende bewegingen zijn haar uitgangspunt.

Expo
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een techniek waar niet vaak les in wordt gegeven: etsen! Hans van Moerkerk neemt je mee in het proces van het maken van een droge naald ets en je gaat ook zelf aan de slag met je eigen ontwerp. Aan het einde van de workshop druk je je eigen prent af. Hans is docent Kunststvakken en studeert zelf aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg.

Muziek AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK! DE MASTERCLASS ZIT VOL.
Leer alles over het schrijven van eigen liedjes van Frank de Lange! Hij is docent Songwriting aan de Rockacademie in Tilburg. Ook is hij als pianist in de bands Nina June en de Tiny Little Bigband. Frank schreef en produceerde voor talloze tv- en radioprogramma’s de herkenningstune (o.a. BNN Ranking The Stars / Spuiten En Slikken). In juni brengt Frank een piano solo album uit. In deze workshop gaat Frank in op hoe songwriters hun “gereedschapskist” kunnen gebruiken om hun gevoel en/of verhaal in de vorm een song te stoppen.

Wil je meedoen? Meld je dan gratis aan via onderstaand formulier! Let op: Geef duidelijk aan in welke categorie jij de masterclass wilt volgen!

DATUM:       Donderdag 6 juni
TIJD:               19:00-20:30 uur
LOCATIE:      Zwijsenplein 1, Tilburg

Gegevens