Masterclass Theater

Vrijdag 27 maart

Aanvang: 16.30 uur
Eindtijd: 18.00 uur
Entree: gratis+ evt. introducé(es)
Aanmelden kan tot 20 maart

Doe jij mee in de categorie Theater van Kunstbende Zeeland? Dan hebben wij iets vets voor jou geregeld, zodat je je nog beter kunt voorbereiden! Kom op 27 maart naar de Stenge in Heinkenszand voor een masterclass van Carolien Bogers. Tijdens deze masterclass kun je vragen stellen over bijvoorbeeld haar ervaringen of vragen naar podiumtips. Ook kun je feedback krijgen op jou theaterstuk! Film jou act en laat deze zien tijdens de masterclass. Deze masterclass is speciaal voor Kunstbende deelnemers georganiseerd, dus er zijn geen kosten aan verbonden.

Carolien Borgers
“Achter Borgers` schattige voorkomen huist een prettig gestoorde, grofgebekte cabaretière. Cynisch, energiek en schaamteloos. Zee heeft een kraakheldere stem als instrument waarmee ze naar behoeven hoog, laag of schreeuwerig kan zingen. Met jaloersmakende energie en een flink acteervermogen stuitert ze over het podium .Carolien Borgers is gewoon erg leuk!” Naast Caberetière is Carolien vaste columnist bij het programma “Altijd Wat” van de NCRV en in de radioshow van Giel Beelen op 3fm. Ze maakte regelmatig haar opwachting in het programma “Mag ik u kussen” van de AVRO. Ze zingt mee met de band Color Ones die in januari 2012 hun debuutalbum uitbrachten en heeft een akoestisch Happy Hardcore project samen met Ocker Gevaerts genaamd: The Wonderfull days. Ook heeft Carolien meegedaan met Wie is de Mol 2013.

Voorstelling ‘Zeker Weten’
Als jij naar de masterclass komt kun je ‘s avonds met korting naar haar voorstelling ‘Zeker Weten’. In Zeker Weten buigt Carolien zich over de vraag hoeveel invloed we hebben; op de wereld, op onze eigen wereld, op wie we zijn, op wie we worden, op succes en falen, op winst en op nog meer winst. Carolien doet dit aan de hand van een huilend Mariabeeld, een spelletje Monopoly en een confrontatie met The American Dream. Met gitarist Ocker Gevaerts, een piano en een dijk van een stem zal ze in ieder geval invloed hebben op uw avond. Positief.

Iedereen die meedoet aan Kunstbende Zeeland in de categorie Theater kan zich tot 20 maart voor de masterclass aanmelden. Deelname is gratis en je mag ook iemand meenemen. Twijfel je of je mee wil doen in de categorie Theater? Ook dan ben je van harte welkom! Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Google Map

Vergader- en Congrescentrum De Stenge

Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand
Nederland

MELD JE NU AAN

Vul bij onderwerp ‘Masterclass Theater’ in en met hoeveel personen je komt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]