Masterclass Theater – Musical Razend - Zeeland

11 MAART

Tijden: 14:00 – 16:00
Locatie: Scheldetheater Terneuzen

Deze masterclass vind plaats in het Scheldetheater in Terneuzen, daar waar de voorronde zich ook afspeelt! Na een korte kennismaking willen Jochem (speelt Sven (hoofdrol) en Ellis (speelt Lotte) graag zien welk stuk jij al hebt gemaakt voor Kunstbende. Je voert het op en hierop zul je tips & tricks krijgen voor de verbetering van jouw act! De perfecte voorbereiding op de voorronde dus! Pak deze kans!

 

Neem zoveel mogelijk mee betreft spullen die jij gaat gebruiken voor jouw act. Denk aan muziek (op USB of CD), decor-materialen en kleding. Lastig om te vervoeren of heb je het nog niet compleet? Geeft niet! Dan nemen Jochem en Ellis het vast mee in hun verbeelding!

 

Er kunnen maximaal 9 acts aan deze Masterclass deelnemen dus meld je zo vroeg mogelijk aan.  Deelname is helemaal gratis voor jou en deelname aan Kunstbende is niet verplicht.
Aanmelden voor de masterclass doe je door jou naam of alle namen jouw groep door te sturen via een PB of een mail je naar: kunstbende@dezb.nl. Doe dit wel vóór 5 maart. Doe je mee met een groep en kan niet iedereen? Geeft niets, de deelnemers die wél kunnen, kunnen zich gewoon opgeven!

Google Map

Scheldetheater Terneuzen

Westkolkstraat 16,
4531 AW Terneuzen