Masterclass Ronald Giphart

Google Map

27 februari 2015

De Drvkkerij: Markt 51, 4331 LK Middelburg
Aanvang: 16:00
Eind: 16:45
Entree: gratis + evt. introducé

Doe jij mee in de categorie Taal van Kunstbende Zeeland? Dan hebben wij iets vets voor je geregeld, zodat je je nog beter kunt voorbereiden!

Kom op zaterdag 27 februari om 16.00 uur naar de Drvkkerij in Middelburg voor een masterclass van Ronald Giphart. Tijdens deze masterclass zal Ronald Giphart vertellen over zichzelf en het schrijvers vak. Hij zal jou vragen omtrent taal, het schrijven van boeken en moeilijkheden van het vak beantwoorden. Indien de gelegenheid daar is, kun je je eigen tekst voordragen waarna Ronald Giphart hier feedback op zal geven! Belangrijk is dat je je van te voren verdiept hebt in hem en interessante vragen hebt zodat hij jou op de juiste manier kan informeren en er een leuke gesprekken ontstaan samen.

Aansluitend op de masterclass, vanaf 17.00 uur, zal Ronald Giphart zijn nieuwe boek ‘Harem’ presenteren. Deze boekpresentatie is open voor al het publiek in de Drvkkerij. Jij mag hier ook bij zijn en er is een mogelijkheid om ook het boek te laten signeren.

Ronald Giphart
Ronald Giphart, geboren in 1965 te Dordrecht, is een van Nederlands bekendste en meest geliefde schrijvers. Met Ik ook van jou, Phileine zegt sorry, Ik omhels je met duizend armen, Troost en IJsland wist hij meer dan een miljoen lezers te bereiken. Over zijn verhalenbundel De Wake (2012) schreef Trouw: ‘Het beste uit zijn vroegere werk gecombineerd met een nieuw, ernstiger soort schrijverschap.

Iedereen die meedoet aan in de categorie Taal kan zich tot 23 februari voor de masterclass aanmelden. Deelname is gratis en je mag ook iemand meenemen. Twijfel je of je mee wil doen in de categorie Taal? Ook dan ben je van harte welkom! Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen.

Meld je nu aan

Vul bij Onderwerp ‘Masterclass Ronald Giphart‘ in en of je met 1 of  2 personen komt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]