Masterclass Navarone

Zaterdag 14 maart

Aanvang: 13.30
Eind:
15.00

Entree:
 gratis+ evt. introducé(es)

Aanmelden kan tot 9 maart 

Doe jij mee in de categorie Muziek van Kunstbende Zeeland? Dan hebben wij iets vets voor je geregeld, zodat je je nog beter kunt voorbereiden!

Kom op zaterdag 14 maart om 13.30 uur naar de Spot in Middelburg voor een masterclass van Navarone. Tijdens deze masterclass zullen gitarist Ramon (afkomstig uit Middelburg en oud deelnemer van Kunstbende) en drummer Robin vertellen over hun ervaringen en muzikale bestaan. Daarnaast krijg je de kans om jou nummer te laten horen (akoestisch spelen of een demo meenemen), waarna je feedback van hun krijgt en samen, ook met de andere deelnemers, gaat kijken hoe je jezelf of als band eventueel kan verbeteren.

Navarone
Navarone zijn sinds 2008 muzikaal actief en bleven maar kort onopgemerkt. Al snel speelde de band als voorprogramma in een show van de Golden Earring. In 2012 bracht de band hun debuutalbum A Darker Shade Of White in eigen beheer uit, dat met veel positieve recensies werd ontvangen. In mei 2014 werd ook het tweede album van de band, Vim And Vigor genaamd, uitgebracht. Ze hebben opgetreden tijdens Eurosonic Noorderslag, Paaspop en Zwarte Cross. Ook schopten ze het al tot het voorprogramma van de Golden Earring en ze hebben deals met Grolsch en Jack Daniels. Hun muziek heeft invloeden van Triggerfinger, Aerosmith en Pearl Jam.

Deze masterclass is speciaal voor Kunstbende deelnemers georganiseerd, dus er zijn geen kosten aan verbonden. We bieden iedere deelnemer van deze masterclass een ticket aan voor het optreden van Navarone, diezelfde avond in de Spot te Middelburg voor €5,00 ipv €10,00.

Iedereen die meedoet aan Kunstbende in de categorie Muziek kan zich tot 9 maart voor de masterclass aanmelden. Deelname is gratis en je mag ook iemand meenemen. Twijfel je of je mee wil doen in de categorie Muziek? Ook dan ben je van harte welkom! Aanmelden kan via het formulier hieronder.

MELD JE NU AAN

Vul bij onderwerk ‘Masterclass Navarone‘ in, geef aan met hoeveel personen je komt en of je kaartjes voor het optreden wilt. Bijvoorbeeld: Masterclass Navarone, 2 personen, ik wil kaartjes

[contact-form-7 404 "Not Found"]