Masterclass interpreteren [VOL]

MASTERCLASS INTERPRETEREN

Datum: 6 maart
Tijd: 12.30 – 14.30 uur
Kosten: Gratis (optioneel rondleiding €5,- )
Adres: Toneelgroep Amsterdam

Zondag 6 maart is het zover. Tijdens de workshops krijg je les van een van de docenten van Toneelgroep Amsterdam ,

je gaat aan de slag met een tekst die je op 100 manieren kan interpreteren. Je gaat samen lezen, onderzoeken, spelen en kijken.

Ga jij auditie doen voor toneelscholen komend jaar of ben je dit van plan?  Dan is dit dé kans om hieraan te werken. Ben je er nog niet uit wat voor stuk je wilt gaan spelen?

Wist je dat je bij Kunstbende ook mee kan doen met een bestaande tekst? Op voorwaarde dat je er een eigen interpretatie aan geeft. Deze dag is dus hét moment om ervoor te zorgen dat jij er klaar voor bent! Want win jij straks de finale van Kunstbende, dan sta jij met jouw theaterstuk  op OEROL 2017! Daar doe je het toch voor!  Ook is Kunstbende aanwezig om al je vragen te beantwoorden over de wedstrijd.

Nog meer doen?
Als je voor de workshop toch al in Amsterdam bent, kun je er optioneel direct een langere dag van maken. We bieden je namelijk de kans om een uitgebreide rondleiding te krijgen in de Amsterdamse schouwburg.

Tijdens deze rondleiding ga je het prachtige gebouw van de Stadsschouwburg (een rijksmonument) Amsterdam ontdekken.

Alle hoeken en gaten,  maar ook de plaatsen waar het publiek normaal niet komt. Zo ga je zien waar de acteurs zich voorbereiden, bezoeken je de portrettengalerij

en leer je over de geschiedenis van de Stadsschouwburg. De workshop is gratis, maar voor de rondleiding vragen we een bijdrage van 5,- euro.

Er is plek voor 15 deelnemers en de rondleiding kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Dit laten we je natuurlijk ruim op tijd weten.

Tijdschema
Inloop: 10:30
Start rondleiding: 10:45
Einde:  12:00
Begin Workshop : 12:30
Einde workshop 14:30

Toneelgroep Amsterdam

TA (Toneelgroep Amsterdam) is het grootste toneelgezelschap van Nederland en wordt geleid door directeur Ivo van Hove. Sinds zijn aanstelling in 2001 heeft hij met een serie spraakmakende voorstellingen en het aantrekken van regisseurs uit binnen- en buitenland de weg geëffend voor een stadsgezelschap met internationale allure. Kern is het topensemble van 22 acteurs dat het mogelijk maakt voorstellingen op het repertoire te houden

Google Map

TONEELGROEP AMSTERDAM