Masterclass Film in Middelburg

masterclass theater in middelburg op zaterdag 17 maart

Datum: 17 maart 2018
Tijd: 12:00 – 14:00
Locatie: De Spot Middelburg

Helemaal gratis kun je kennis maken met Roald en Debby van Set Vexy, op zaterdag 17 maart van 12.00 uur in de Spot Middelburg.

Roald en Debbie Jansen zijn in 2005 Set Vexy Productions gestart en in de afgelopen jaren bekend geworden bij grote nationale artiesten en organisaties. Creativiteit, energie en originaliteit spat van hun werk af. Als fotografen en videografen hebben ze met vele bekende muzikanten samen gewerkt.

Zo hebben zij de clip van Blof – Zoutelande gemaakt en o.a. samengewerkt met Marco Borsato, lse de Lange en Direct. In de afgelopen jaar hebben ze ook o.a. de concerten Vrienden van Amstel en Concert at Sea mogen fotograferen! Zoek eens in YouTube op ‘Set Vexy’ en dan zie je welke clips/films zij al hebben gemaakt!

In deze masterclass ga je met Roald én Debbie in gesprek over de competenties van een regisseur en alle mogelijke technieken die zijn toepassen. Hoe zijn hun groot geworden? Wat komt er allemaal bij een clip-shoots/films regisseren kijken? Hoe editen zij hun werk? Genoeg vragen die jij allemaal mag stellen tijdens deze te gekke masterclass!

Wil je werk van Set Vexy zien? Neem eens een kijkje op hun insta: /Set Vexy Productions, facebookpagina http://www.facebook.com/SetVexy of website www.setvexy.nl

 

Meld je aan voor deze masterclass! Stuur een email naar naar kunstbende@dezb.nl of een appje naar 0970 0132 0601!
Beperkt aantal aanmeldingen mogelijk!

Google Map

De Spot Middelburg

De Spot Middelburg
Beddewijkstraat 15
4331 LP Middelburg