Masterclass Fashion in Middelburg

Masterclass fashion in middelburg op zaterdag 3 maart 2018

Datum: 3 maart 2018
Tijd: 11:00 – 14:00 uur
Locatie: Zeeuws Museum Middelburg

Hou je van visagie en hairstyling? Ben jij bezig of geïnteresseerd in het ontwerpen van eigen kleding? Wil je weten hoe je een toffe fashionshow in elkaar zet? Volg dan de masterclass van Creacit: Creativity from Passion, op zaterdag 3 maart vanaf 11.00 uur in het Zeeuws Museum Middelburg.

Citty van Aart wil jou graag (persoonlijke) tips en tricks mee geven en helpen om een volledige knetterende fashionpresentatie neer te zetten die past bij jouw creaties. Onderwerpen die behandeld worden: Algehele presentatie, Modellen, Muziek, Make-Up, Hairstyling.
In het laatste halfuur houden we een vragenuurtje, mocht er iets nog niet behandeld zijn of als je specifieke vragen hebt!

Neem pen en papier mee als je komt en foto’s van je creaties en alles wat je al gedaan hebt. Heb je materialen waar je vragen over hebt, neem ze gewoon mee.
Aanmelden voor deze masterclass kan door een mail te sturen naar kunstbende@dezb.nl. Zet in deze e-mail jouw naam en geboortedatum, that’s it! Deze masterclass is openbaar voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Deelname aan Kunstbende is niet verplicht.

Google Map

Zeeuws Museum Middelburg

Zeeuws Museum Middelburg
Abdij 3-4
4331 BK Middelburg