Masterclass Expo

Zaterdag 14 maart

Aanvang: 10.00
Eindtijd: 12.30 uur
Entree: gratis+ evt. introducé(es)
Aanmelden kan tot 9 maart 

Doe jij mee in de categorie Expo van Kunstbende Zeeland? Dan hebben wij iets vets voor jou geregeld, zodat je je nog beter kunt voorbereiden!

Kom op 14 maart naar de Zeeuwse bibliotheek in Middelburg voor een masterclass 3D Printen met Ineke Otte. Tijdens deze masterclass zal Ineke Otte uitleg geven over haar ervaringen als kunstenares, haar ontwerpen en ontwerpen met een 3D printer. Daarna ga je zelf aan de slag. Je krijgt de kans om je eigen 3D ontwerp te maken en deze ook uit te laten printen door een 3D printer.

Ineke Otte
Ineke Otte is een succesvolle designer in moderne sieraden, lampen, sculpturen en meubilair. Haar inspiratie ontstaat vanuit de kleurvolle natuur. Op haar website  kun je meer lezen over haar en verschillende creaties van haar bekijken.

Iedereen die meedoet aan Kunstbende Zeeland in de categorie Expo kan zich tot 9 maart voor de masterclass aanmelden. Deelname is gratis en je mag ook iemand meenemen. Twijfel je of je mee wil doen in de categorie Expo? Ook dan ben je van harte welkom! Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Google Map

Zeeuwse bibliotheek

Kousteensedijk 7
4331 JE Middelburg

MELD JE NU AAN

Voeg bij onderwerp ‘Masterclass Expo’ in en met hoeveel personen je komt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]