Masterclass dansers Scapino Ballet

Woensdag 11 maart

Aanvang: 17.00
Eindtijd: 18.00 uur
Entree: gratis+ evt. introducé(es)
Aanmelden kan tot 9 maart 

Doe jij mee in de categorie Dans van Kunstbende Zeeland? Dan hebben wij iets vets voor jou geregeld, zodat je je nog beter kunt voorbereiden!

Kom op 11 maart naar de Mythe in Goes voor een masterclass van dansers uit het Scapino Ballet. Tijdens deze masterclass kun je vragen stellen over bijvoorbeeld hun ervaringen, verschillende danstechnieken, podiumtips enzovoort. Ook kun je feedback krijgen op jou dans! Film jou dans en laat deze zien tijdens de masterclass. Deze masterclass is speciaal voor Kunstbende deelnemers georganiseerd, dus er zijn geen kosten aan verbonden.

Scapino Ballet
Scapino Ballet Rotterdam is het stadsdansgezelschap van Rotterdam en het sterkste dansmerk van Nederland. Onder leiding van artistiek directeur/choreograaf Ed Wubbe presenteert Scapino jaarlijks drie nieuwe moderne dansproducties met zo’n 100 voorstellingen over het land, talrijke projecten en festivals in Nederland en internationaal.

‘Songs for Drella’
In de avond van 11 maart treed het Scapino Ballet met hun voorstelling ‘Songs for Drella’ op in de Mythe in Goes. Jij kunt daar met korting naar toe! Meld je aan voor de masterclass en jij ontvangt een kortingscode van ons. Check deze video voor een eerste impressie van deze voorstelling.

Iedereen die meedoet aan Kunstbende Zeeland in de categorie Dans kan zich tot 6 maart voor de masterclass aanmelden. Deelname is gratis en je mag ook iemand meenemen. Twijfel je of je mee wil doen in de categorie Dans? Ook dan ben je van harte welkom! Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Google Map

Theater de Mythe

Bleekveld 1
4461 DD Goes

MELD JE NU AAN

Vul bij onderwerp ‘Masterclass Scapino Ballet’ is en met hoeveel personen je komt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]