Masterclass Dans in Middelburg

masterclass dans van Amanda Simons op 24 februari 2018

Datum: 24 februari 2018
Tijd: 10:00 – 12:00 uur
Locatie: ZB Planbureau & Bibliotheek van Zeeland

Amanda Simons wilt Zeeuwse danstalenten inspireren en helpen met het bereiken van hun doelen, omdat dat vanuit Zeeland best moeilijk kan zijn. Tijdens de masterclass “Toekomst-iig danser” gaat zij met jou in gesprek over hoe je van dansen jouw beroep kan maken, welke kansen je hiervoor moet pakken en welke moeilijke elementen jouw richting kunnen verstoren. Heb jij een droom als danser, wil jij een (vervolg)opleiding volgen in dans en ontvang je graag tips & tricks over het leven als danser!? Meld je dan snel aan voor deze masterclass.

Amanda heeft zelf ook een lange weg achter de rug en begaat deze weg nog steeds om haar droom: de hoofdrol in een musical, in vervulling te laten gaan.

Ze begon met het volgen van vele dans, zang en spel lessen! Zelfs buiten de provincie Zeeland en Europa (!). Zo reisde ze zelfs af naar Los Angeles om daar Hiphop lessen te volgen. Via verschillende wegen kwam ze op de vooropleiding van Dansacademie Fontys en later in de weekendklas van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Inmiddels heeft ze in verschillende producties gestaan waaronder Musicals in Concert van Stage Entertainment, de Klokkenluider van de Notre Dame van Opus One, The Christmas Show van RTL Entertainment en The Passion van de EO!!

Meld je snel aan voor deze inspirerende masterclass! Mail naar kunstbende@dezb.nl met jouw naam en geboortedatum (Leeftijd is van 12 tot 19 jaar). Let op: maximaal 5 deelnemers!

Google Map

ZB Planbureau & Bibliotheek van Zeeland

ZB Planbureau & Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
4331 JE Middelburg