Masterclass Alex van Galen

Google Map

Zaterdag 15 maart 2015

Locatie: ’t Beest
Beestenmarkt 3, 4461 CS Goes
Aanvang: 14.00 uur    Eind: 16.30 uur
Entree: gratis+ evt. introducé(es)

Doe jij mee in de categorie Film van Kunstbende Zeeland? Dan hebben wij iets vets voor je geregeld, zodat je je nog beter kunt voorbereiden!

Kom op zaterdag 15 maart om 14.00 uur naar ’t Beest in Goes voor een masterclass van Alex van Galen.

Cavakcoach Raimond van Soest gaat Alex van Galen aan de hand van filmfragmenten twee uur interviewen met én door het publiek. Dit is jou kans om deze scenarioschrijver om tips en tricks te vragen, om te luisteren naar zijn ervaringen en te leren over het vak!

Alex van Galen
Alex van Galen (Eindhoven, 1965) studeerde literatuurwetenschap in Utrecht. Hij verwierf bekendheid als scenarioschrijver van tientallen succesvolle televisieseries als Rozengeur & Wodkalime, ‘t Zonnetje in Huis, SamSam, Onderweg Naar Morgen en de AVRO comedy We Gaan Nog Niet Naar Huis. Hij verkocht zijn filmscript Bullitz aan Hollywood en de film over de legendarische zeeheld Michiel de Ruyter, die geregisseerd werd door Roel Reiné.

Iedereen die meedoet aan in de categorie Film kan zich tot 9 maart voor de masterclass aanmelden. Deelname is gratis en je mag ook iemand meenemen. Twijfel je of je mee wil doen in de categorie Film? Ook dan ben je van harte welkom! Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen.

MELD JE NU AAN

Vul bij onderwerp ‘Masterclass Alex van Galen‘ in en of je met 1 of  2 personen komt.

[contact-form-7 404 "Not Found"]