Kunstbende Young Creators Festival #1

Dit wordt een one-of-a kind editie, want we gaan het Kunstbende Young Creators Festival op 7 en 8 november livestreamen! Superspannend en superveel zin in! Op zaterdag 7 november staan de categorieën Dans, DJ, Film, Taal en Theater op het programma!

Lang ga je niet zitten in die luie stoel van je, want je wordt omvergeblazen door het talent van de beste jonge makers van Nederland. Dit zijn de nummers 1 van de voorrondes die in september en oktober plaatsvinden. Tijdens het festival zullen ze hun messen slijpen, want er zijn toffe prijzen te winnen, zoals een optreden op een groots podium – van Mysteryland tot Oerol!

Onze feestcommissie Luuk, Sam, Angelo en Lieke neemt je tijdens het festival mee op sleeptouw. In alle hoeken en gaten van de Westergas staan ze met hun mobiel in de aanslag zodat jij alles maar dan ook alles meekrijgt: ze gaan backstage, checken de eerste reactie van de finalisten na hun optreden, testen de pokerfaces van de jury, geven jou een workout tijdens het bingewatchen, you name it!