Kunstbende mini-festival @Buurtboerderij Ons Genoegen

Op 20 november vindt in Buurtboerderij Ons Genoegen het eerste Kunstbende mini-festival plaats. Kunstbende Amsterdam, Kunstbende Noord-Holland en Buurtboerderij Ons Genoegen slaan de handen ineen. De avond staat bol van het jonge talent met muziek, (taal/theater)voordrachten en de swingende afsluiter van de DJ.

Line-up
Bob Adels (Noord-Holland), Nicole Kaandorp (Amsterdam), Eli Huisman (Noord-Holland), Lisa Roth (Amsterdam), Anthony van der Haagen (Noord-Holland), Jazz & Melle (Amsterdam), Louky van Eijkelenburg (Noord-Holland), Sterre Weldring (Amsterdam), Lorena Visintainer (Noord-Holland), Hope (Amsterdam), e.a.

Buurtboerderij Ons Genoegen
Buurtboerderij Ons Genoegen in het Westerpark is een bruisend centrum van activiteiten en wordt gerund door vrijwilligers en medewerkers van De Regenboog Groep. Bij de Buurtboerderij kan je terecht voor een broodje, soepen, pannenkoeken, taarten, snacks en maaltijden. Niet alleen de maag wordt gevuld, er is ook aandacht voor cultuur, lijf en leden. Bij de Buurtboerderij kan je deelnemen aan een yogales, maar ook een bandje ontdekken voor het in ‘’De Wereld Draait Door’’ speelt.

Google Map

Kunstbende mini-festival

Locatie: Buurtboederij Ons Genoegen
Aanvang: 19.00u
Einde: 23.00u
Prijs: Gratis
Check het event op Facebook