KUNSTBENDE YOUNG CREATORS FESTIVAL 2019

KUNSTBENDE YOUNG CREATORS FESTIVAL 2019

Datum: zaterdag 29 juni 2019
Deuren open: 13:00
Prijsuitreiking: 19:30
Locatie: Westergas, Amsterdam

Op zaterdag 29 juni 2019 vindt de finale van Kunstbende plaats tijdens het Kunstbende Young Creators Festival in de Westergas Amsterdam.

Na een jaar vol workshops, coaching, masterclasses, repetities, selectierondes en voorrondes zijn de finalisten er helemaal klaar voor! Genoeg voorbereiding, ervaring, kennis en ontwikkeling; nu is het tijd om te laten zien wat ze kunnen. De finalisten van alle acht categorieën nemen het tegen elkaar op.

Op het Kunstbende Young Creators Festival zie je optredens van hét jonge talent van de toekomst, maar daarnaast zijn er ook optredens van Kunstbende’s boegbeelden, workshops, foodtrucks en nog veel meer!

De winnaars van Kunstbende 2019 winnen hele mooie prijzen! Allereerst krijgen ze een prachtige award mee naar huis én een goedgevulde prijzentas. Dat is niet het enige, de echte hoofdprijs is voor alle 1e prijswinnaars: zij mogen namelijk na de finale nogmaals optreden of hun werk tonen op een mainstage én staan allemaal in de What’s Happening area op Lowlands.

Benieuwd naar het Kunstbende Festival? Check hier de aftermovie van 2018.