Kunstbende area op het BAM! Festival

BAM! festival op zaterdag 26 mei 2018

Datum: 26 mei 2018
Locatie: Prins Bernhardplantsoen, Hengelo

BAM! is een veelzijdig festival voor jong en oud. Van rock- tot popmuziek, van blues tot house, er is voor ieder wat wils. Muziek, theater en kunst worden op een laagdrempelige manier samengebracht, wat zorgt voor vele prachtige momenten. Door de jaren heen hebben veel bekende en onbekende artiesten het podia beklommen. Denk aan artiesten Popprijs-Winnares Caro Emerald, 3FM Serious Talent winnaar (2014) Lucas Hamming, The Voice of Holland kandidaat Wudstick. Ieder jaar krijgt ook lokaal talent de kans om te schitteren. Op BAM! wordt elk jaar (lokale) kunst tentoongesteld, workshops gegeven, poëzie voorgedragen en nog veel meer kunst, cultuur getoond en muziek ten gehore gebracht. Dit jaar slaan Kunstbende, Rabobank en BAM! de handen in één en wordt de Bernhard Lounge omgetoverd tot Kunstbende Area. Een line up bomvol met talentvolle Kunstbende-artiesten uit de categorieën; Muziek, Dans, Theater, Taal en DJ! Kunstbende Boegbeeld ‘Stefano Keizers’ komt langs en bij deze dwarse theatermaker gaat niets zoals je verwacht. Dus ook het optreden bij BAM! niet. Maar er is nog meer… Volg een workshop ‘Bandana vouwen’ bij Studio Maki en show het eindresultaat in de fotobooth.

Wil je als bezoeker het podium op? Dat kan! Kom mee jammen in de Rabokeet of betreed het podium met ‘Kazoo’ of ‘drumstokken en bouw een feestje met de Karakazoo band. Opvallen op het festivalterrein doe je door een écht festival Eyepaint te laten zetten! En o’ja je hersenen nog even aan het werk zetten kan ook. Probeer dan binnen een kwartier vrij te komen uit de pop-up escaperoom!

Last but not least, worden alle stiltes opgevuld door het praatgrage duo Rens en Koen, ook wel bekend als ‘Lieve Bertha’.

We zien je graag 26 mei @ BAM! Tot dan!

Google Map

Prins Bernhardplantsoen

Prins Bernardplantsoen
Hengelo