Mysteryland presents: Kunstbende DJ Contest

Mysteryland presents: Kunstbende DJ Contest

Datum: 11 juni 2016
Tijden:
 16.00 – 21.00 uur
Entree: Gratis

IK STA GEWOON OP MYSTERYLAND. ECHT EEN DIKKE GIG, IK KIJK ER NU AL NAAR UIT!

New People
Op zaterdag 11 juni vindt de halve finale voor de DJ’s plaats in Club Air. Deze DJ’s zijn verschillende selectie- en voorronden al doorgekomen en zijn klaar voor meer! Ze zullen allemaal strijden voor een plekje in de felbegeerde finale van Kunstbende. Ze gaan alles op alles zetten, want maar vijf DJ’s mogen door naar de finale op 18 juni. Het event wordt gehost door Monsieur Le Vurrr.
Halve Finalisten (tot dusver)
2BaD
BOXOY
 Another One
DJ Artino
CapitalEmpire
Sam Rem
S!RENE
DJ Ampere
Mysteryland

De vijf DJ’s die door gaan naar de finale van Kunstbende maken kans om te draaien op de mainstage van Mysteryland 2017! Dat is niet alles. De winnende DJ wordt ook nog intensief begeleid van het podium van Kunstbende naar de mainstage van Mysteryland. Deze begeleiding zal er voor zorgen dat de nieuwe ster volledig klaargestoomd is voor dit optreden.

Mysteryland is het langstlopende dance festival in ter wereld! Het festival wordt gezien als een creatieve ontdekkingsreis gezien ze naast al die vette DJ’s ook andere zaken aanbieden als:  theater, film, interactieve installatie-kunst, straat-acrobatiek en spectaculaire shows op de bizarre stage creaties. Kortom, dit wil je niet missen!

Check hier de aftermovie van vorig jaar
Google Map

Club AIR

Amstelstraat 16
1017 DA Amsterdam