Expeditie Dans = VOL

15 maart

Inloop: 10:30
Start: 11:00
Einde: 16:00

Zondag 15 maart vindt de expeditie Dans plaats in Utrecht. Het programma is samengesteld door Holland Dance en DOX en opgedeeld in twee workshops:

Workshop 1: Min Hee Bervoets is specialist in het creëren van composities en choreografieën met haar dansers.  Als coach bij Holland Dance Bootcamp heeft zij dit opnieuw bewezen.

Workshop 2: Jakob en Melanie combineren moderne dans en breakdance.

Tijdens de workshops krijg je de kans om aan je dans skills te werken, maar ook om advies te vragen aan de profs zodat je je eigen act voor de Kunstbende wedstrijd kunt verbeteren.  Deze dag is hét moment om ervoor te zorgen dat jij er klaar voor bent! Want win jij straks de finale van Kunstbende, dan sta jij met een dans-act in het programma van het Holland Dance Festival in 2016! Daar doe je het toch voor!

Min Hee Bervoets
Min Hee Bervoets’s allereerste choreografie was voor de KBC-wedstrijd voor jonge choreografen, met de titel The Power of Imagination. Ze won deze wedstrijd en is vanaf dat moment blijven choreograferen. In 2009 rondde ze haar lerarenopleiding af aan de afdeling Hedendaagse dans van de Hogeschool Antwerpen in Lier (tegenwoordig Koninklijk Conservatorium). In 2012 nam Min Hee deel aan het dansprogramma The Ultimate Dance Battle en bracht het tot de halve finale. Als choreograaf deed ze ook mee aan So You Think You Can Dance en dit jaar maakt ze voor het eerst onderdeel uit van de jury van het programma.

Jacob en Melanie
Jakob en Melanie combineren moderne dans en breakdance tot een nieuwe stijl genaamd COMTEC (Comapact Technical). Het doel van de les is om energie vanuit de kern van je lichaam te leren gebruiken. Naast het leren van nieuwe technieken word je uitgedaagd tot het integreren van de nieuwe bewegingen in je eigen dans. Dat wordt rennen, sliden, rollen, freezen, bewegen en dansen!

Je kunt met je hele danscrew meedoen maar ook alleen. Er zijn in totaal 30 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij, want vol = vol! Aanmelden kan tot zondag 8 maart. Geef bij je aanmelding duidelijk de voor- en achternaam op van de mensen met wie je komt én minimaal één mobiel telefoonnummer. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met routebeschrijving en contactgegevens.  Tot de 15e!

De Expeditie Dans zit vol. 

 

Google Map

Jongerentheater de Berenkuil

Studio’s DOX
Biltstraat 166
Utrecht