Coachingsdag Limburg

05 FEBRUARI 2017

Tijden: 11:00 – 16:00
Locatie: Op de dependance van het conservatorium in Maastricht

Kunstbende deelnemers in de categorie Expo, Fashion, Film, Muziek en Theater opgelet! Geef je op voor de Kunstbende Limburg Coachingsdag 2017!!

Op zondag 5 februari 2017 organiseert Kunstbende Limburg, in samenwerking met Hogeschool Zuyd, speciaal voor de Limburgse Kunstbende deelnemers in de categorie Expo, Fashion, Film, Muziek en Theater een coachingsdag in Maastricht. Elke act (individueel of in een groep) krijgt persoonlijke aandacht van meerdere coaches om de laatste puntjes op de “i” te zetten! De coaches, studenten aan de kunstfaculteiten van Hogeschool Zuyd, geven je feedback over jouw eigen Kunstbende act/kunstwerk, je krijgt tips om je performance/kunstwerk bij te schaven en wellicht wel nieuwe inspiratie om bepaalde dingen helemaal anders te doen. Ze gaan je in ieder geval helemaal klaarstomen voor de Limburgse voorronde van Kunstbende, deze vindt komend jaar plaats op zondag 19 maart 2017.

Deelname aan deze coachingsdag is gratis (mits je deelneemt aan Kunstbende zelf), maar je moet je van te voren wel even opgeven.
Opgeven kan via: http://www.kunstbendelimburg.nl/coaching17/

Google Map

Het Conservatorium Maastricht

Bonnefantenstraat 15,
6211 KL Maastricht