Kunstbende podium @ Kargadoor

KUNSTBENDE X KARGADOOR

Op vrijdag 7 juni wordt de Kargadoor omgetoverd tot een Kunstbende podium waar de regionale winnaars hun act tonen. Het programma bestaat uit optredens van de 1e, 2e en 3e prijswinnaars.

Inloop: 19:30. Start programma 20:00

Entree: 3,60 // gratis voor deelnemers van de voorronde van Utrecht

Programma

Werfkelder:

𝐓𝐚𝐚𝐥 – Mirthe Kruizenga schrijft al van jongs af aan. Haar proza teksten zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit het dagelijkse leven.

𝐌𝐮𝐳𝐢𝐞𝐤 – Deux Mille is een close harmony trio uit Utrecht. Ze hebben elkaar leren kennen op het Utrechts conservatorium en schrijven samen eigen nummers, waarin ze werken met een eigen samenklank en spannende harmonieën met jazzy invloeden.

𝐓𝐚𝐚𝐥 – Mia Lodder schrijft spoken word teksten gebaseerd op gebeurtenissen uit het dagelijks leven, of gedachtes die ze heeft gehad en verder uitwerkt tot herkenbare teksten.

𝐌𝐮𝐳𝐢𝐞𝐤 – Quincy Jozefzoon speelt piano en schrijft rustige, gevoelige liedjes met Jazz invloeden. In de werfkelder laat hij een aantal nummers horen.

Grote zaal:

𝐃𝐚𝐧𝐬 – Isabella wordt geïnspireerd door muziek en zet haar gevoelens om in bewegingen. In de grote zaal laat zij en hiphop/Freestyle act zien.

𝐃𝐉 – DJ HIDENSEEK draait in de grote zaal een aantal zelfgemaakte energieke nummers.

𝐅𝐢𝐥𝐦 – Susanne Hagen doet met haar korte film een Ode aan Vincent van Gogh. In deze muziekvideo, geïnspireerd op verschillende werken van groot kunstenaar Vincent van Gogh, laat Susanne zien dat je mooi bent zoals je bent. In de grote zaal verteld zij na vertoning van haar film alle ins en outs.

𝐓𝐡𝐞𝐚𝐭𝐞𝐫 – Mimi Wiggers en Fleur van der Lugt maken samen theater onder de actnaam gele regenjas. Ze kennen elkaar van de theatervooropleiding en hebben beide ambitie om naar de toneelschool te gaan. Laat je in de grote zaal meeslepen in hun acteerspel.

Café:

𝐄𝐱𝐩𝐨 – Mare heeft een poppencollectie gemaakt. Deze poppen staan symbool voor mensen, maar dan alleen het essentiële. Ze hebben te weinig vulling om recht op te blijven staan, als je ze oppakt zakken ze ineen. Het werk is een interactieve installatie. Je mag op de poppen zitten, er mee over gooien, mee knuffelen, mee dansen.

𝐄𝐱𝐩𝐨 – Yvonne Krijgsman heeft een drietal kunstwerken gemaakt rondom het thema gelijkheid. Onderwerpen als gender, huidskleur en leeftijd zijn te herkennen in haar werk.