Kunstbende podium @ Kargadoor

KUNSTBENDE X KARGADOOR

Op vrijdag 7 juni wordt de Kargadoor omgetoverd tot een waar Kunstbende podium waar de regionale winnaars hun act tonen. Het programma bestaat uit optredens van de 1e, 2 en 3e prijswinnaars.

Inloop: 19:30. Start programma 20:00

Entree: 3,60 // gratis voor deelnemers van de voorronde van Utrecht

Programma

Werfkelder:
𝐌𝐮𝐳𝐢𝐞𝐤 – Deux Mille is een close harmony trio uit Utrecht. Ze hebben elkaar leren kennen op het Utrechts conservatorium en schrijven samen eigen nummers, waarin ze werken met een eigen samenklank en spannende harmonieën met jazzy invloeden.
𝐓𝐚𝐚𝐥 – Mia Lodder schrijft spoken word teksten gebaseerd op gebeurtenissen uit het dagelijks leven, of gedachtes die ze heeft gehad en verder uitwerkt tot herkenbare teksten.

Grote zaal:
𝐃𝐚𝐧𝐬 – Isabella wordt geïnspireerd door muziek en zet haar gevoelens om in bewegingen. In de grote zaal laat zij en hiphop/Freestyle act zien.
𝐃𝐉 – DJ HIDENSEEK draait in de grote zaal een aantal zelfgemaakte energieke nummers.

Café:
𝐄𝐱𝐩𝐨 – Mare heeft een collectie met levensgrote poppen gemaakt. Deze poppen staan symbool voor mensen, maar dan alleen het essentiële. Ze hebben te weinig vulling om recht op te blijven staan, als je ze oppakt zakken ze ineen. Het werk is een interactieve installatie. Je mag op de poppen zitten, er mee over gooien, mee knuffelen, mee dansen.