Tickets

Tickets Kunstbende Festival 2018

Koop hier je tickets voor het Kunstbende Festival 2018. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende ticketsoorten. Heb je een kortingscode ontvangen van één van de finalisten? Lees hieronder meer over hoe je deze code kunt gebruiken.

Bekijk HIER het programma van de finale op het Kunstbende Festival!

Ticketsoorten

Standaard / CJP / groep 
Koop hieronder je tickets voor het Kunstbende Festival op zaterdag 30 juni 2018 in de Westergasfabriek in Amsterdam! Naast standaard tickets zijn er ook CJP-tickets (alleen op vertoon van CJP-pas) en groepstickets (vanaf 5 personen). Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis mee.

Standaard ticket: €7,50 (exclusief servicekosten)
Groepsticket / CJP: €5,50 (exclusief servicekosten

Kortingscode finalist

Kortingscode finalist
Zorg dat jouw finalist kans maakt op tickets voor Lowlands én krijg zelf ook korting op je ticket!

Hoe werkt het?
Alle finalisten hebben een exclusieve kortingscode gekregen, waarmee ze hun fans tickets met €2 korting kunnen laten kopen. Vraag bij jouw finalist de kortingscode op. Kies vervolgens in de webshop hieronder het aantal reguliere tickets dat u wil kopen en vul links onderaan bij ‘Vouchercode ontvangen? Vul hem hier in’ de kortingscode van de finalist in. De korting wordt vervolgens verwerkt.

Wat valt er te winnen?

  • De finalist met de meest verkochte tickets (wiens persoonlijke code het meest is gebruikt) wint 2 kaarten voor Lowlands.
  • Onder de finalisten die minimaal 10 kaarten hebben verkocht, verloten we ook nog eens 2 kaarten voor Lowlands.

Let op: deze actie loopt tot en met 17 juni 2018. Tot en met 17 juni 2018 kun je de actiecode gebruiken. Om 00:00 op 17 juni 2018 kijken we welke actiecode het meest is gebruikt en kiezen we de winnaars. De winnaars worden op 18 juni 2018 bekend gemaakt.

Bestel tickets