Kunstbende Noord-Brabant

Het was heel gaaf om mijn eigen film op het grote doek te zien tijdens de Brabantse Kunstbende Finale!

Zenna (3e prijs FILM)2017

De voorronde van Kunstbende Noord-Brabant – getiteld ‘Brabantse Kunstbende Finale’ – is al jaren één van de hoogtepunten in deze regio. Talent, creativiteit, gezelligheid, blijdschap, verdriet, winst, verlies, plezier, verbazing en nieuwe vriendschappen komen bij elkaar op deze bijzondere dag.

Dit seizoen vond de Brabantse Kunstbende Finale plaats op 15 april in MEZZ Breda. Op 30 juni gingen wij met een bus vol winnaars vanuit Brabant naar de Landelijke Finale! Super trots namen we twee Kunstbende Awards mee naar huis:

  • 2e prijs EXPO: Else Heesemans
  • 2e prijs FILM: Tim van Loon

In de zomer van 2019 touren de winnaars van Kunstbende langs verschillende Brabantse pop- en cultuurfestivals. Het podium van onder andere Festival Mundial, Breda Barst en Theaterfestival Boulevard worden overgenomen door de winnaars die daar de gelegenheid kregen om, zij aan zij met gevestigde namen, te laten zien wat zij in huis hebben.

 

Videoverslag voorronde Kunstbende Noord-Brabant 2018

Kunstbende Atelier op school

Zit jouw school vol met creatievelingen, dramaqueens, muziekliefhebbers of ken jij de nieuwe Vincent van Gogh? Organiseer dan een Kunstbende Atelier! Dé manier om als leerling een stapje verder te komen met je talent of om nieuwe dingen te ontdekken.

073 - 61 37 671

Team Hanna van Dis, Inge de Grauw, Talitha Verbree & Mirn de Bont
E-mail: info@kunstbendebrabant.nl
Telefoon 073-6137671
WhatsApp 06-25425873, bereikbaar van ma t/m vrij van 10:00 tot 17:00

 

 

 

Check onze agenda,  Facebook, Instagram en Twitter