MADI bij 3FM

In 2009 won Madi Hermens Kunstbende Limburg. Sinds die tijd heeft ze niet stilgezeten: haar band MADI stond op Pinkpop, was te zien in DWDD, speelde als voorprogramma van UB40 én was nu dus te gast bij 3FM.  
 
Met haar zelfgecomponeerde pianoliedjes schopte Madi het tot de landelijke Kunstbende-finale in 2009. Na dit succes startte zij al snel samen met vijf andere muzikanten de zeskoppige band genaamd MADI. “De ingetogen pianoliedjes veranderden langzaamaan in stevige popnummers met een rauw randje”, zo beschrijft Madi haar eigen ontwikkeling. Twee jaar later stond de band op Pinkpop, waren ze te zien bij DWDD en deden ze voorprogramma’s van onder andere UB40 en Tim Akkerman. Dit jaar had MADI zelfs haar eerste buitenlandse mini-tour door Polen! 


 

MADI is dus een succes en dat werd deze week beloond met airplay bij 3FM. Als ware nachtbraker was de band aanwezig bij de show van Sander Hoogendoorn. Hier speelden ze zowel een cover van Coldplay’s “Fix You” als het eigen nummer “Summer Sun”.  Luister het hier terug!  

Wachten is nu op de eerste CD. Voorproefjes kun je nu al vinden op SoundCloud. Wil je liever een live-optreden bijwonen? Bereid je dan voor op een kleine internationale trip. Op 6 juli speelt de band namelijk tijdens het Bochum Total Festival in Duitsland. Later dit jaar (18 oktober) valt MADI ook te bewonderen tijden de Popronde in Utrecht. 

 
Blijf op de hoogte van nieuwe songs, optredens en verdere ontwikkelingen! Volg MADI via de siteFacebook en Twitter.


Share |